آشپزی

طرز تهیه خیار شور فوری در منزل برای مهمانی

علم و دانش: شاید شما هم بخواهید برای خودتان یک شیشه ی لذیذ خیار شور درست کنید ولی نمی دانید چطور خیار به خیارشور تبدیل پس با سایت علم و دانش همراه باشید تا صفر تا صد تهیه خیارشور رو بیاموزید.

خیار شور

مواد لازم

خیار ریز و تازه ۲ کیلو
سبزی شامل ( ترخون، شوید، مرزه و جعفری ) ۲۵۰ گرم
سیر ۱ بوته بزرگ
فلفل تند ۵ یا ۶ عدد
تخم گشنیز ۱ قاشق مرباخوری
نخود خام چند عدد برای ترد شدن خیارها
نمک ۱پیمانه
آب ۱۴ پیمانه
سرکه ۱ پیمانه

روش درست کردن خیارشور فوری

ابتدا باید خیار ها و سبزی ها را کاملا تمیز بشوییم و خشک کنیم تا آب آن گرفته شود.احتیاجی هم به خرد کردن سبزی ها نیست . با فرو کردن یک عدد خلال دندان در خیارها یک روزنه در آن ایجاد کنید تا با این روش از پوک شدن خیار شور جلوگیری شود و خیارها زودتر شور شده و آماده مصرف شوند.

سپس در یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و نمک و سرکه را هم به آن اضافه کنید.باید دقت کنید که مقدار آب و نمک به اندازه باشد. خیارها را به ترتیب در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و در لابه لای آنها حبه های سیر پوست کنده شده و فلفل تند ، چند عدد نخود و مقداری تخم گشنیز بریزید تا شیشه ها پر شوند و در آخر روی خیارها را با سبزی ها بپوشانید.

در آخر هم آب جوشیده شده با نمک و سرکه را روی خیارها و داخل شیشه بریزید و محکم در آن را ببندید.

بعد از خنک شدن آب داخل شیشه ی خیار شور ،آن را در جای خنک نگهداری کنید تا رنگ خیار شور تغییر نکند و سبز و ترد بماند و بتوانید خیلی زود آن را مصرف کنید.

نکات تکمیلی در مورد خیارشور

  • خیارشور جزو ترشیجات و شور می باشد.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴ ساعت می باشد .
  • خیارشور را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب می باشد .
برچسب ها
نمایش بیشتر

مدیر

مجید کوهی طراح سایت و دانش آموخته مهندسی تکنولوژی جوشکاری است. وی از بحث و مطالعه در مورد فناوری و فلسفه لذت می‌برد، به سبک زندگی اسلامی علاقه دارد و اوقات فراغتش را با کیهان شناسی، طراحی مدارهای الکترونیکی و زمین شناسی می‌گذراند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن